Fotoalbum

her har en elev lavet et broderi på mit broderi program, men da vi ikke kunne printe ud på skolen printer, tog vi bare et billede, og tegnede det over på ternet papir, og så blev det lavet på en perleplade.

Du kan købe et perleplade program, hvor du kan overføre tegninger, og så lave dem på perleplade. Det er virkelig sjovt, og kan være noget man laver sammen, for tegningerne kommer ofte til at fylde 6 kvadrater i perlepladerne

mønstre fra broderi kan bruges på perleplader, hvis der ikke er alt for mange pixel farver. her er der brugt et broderimønster, som er for nybegynder og for børn og barnlige sjæle. du finder mønster her pris 10 kr kopier link og sæt op https://www.saxo.com/dk/bamsebroderi-moenster-til-boern_pdf_9788

Her perleplademønstret som også egner sig til broderi for børn og nybegynder pris 10 kr kopier link op så finder du det https://www.saxo.com/dk/bamsebroderi-moenster-til-boern_pdf_9788740478082

Her prøvede jeg at sætte et billede ind af mig selv. Det er ret vildt, hvad programmet får ud af det, og det ligner :-) Men det er også en meget svær opgave, da der er mange pixel farver. men hvad, det er vel bare en udfordring?

PERLEPLADER OG BRODERI, det ligger ikke særligt langt fra hinanden. Så jeg har eksperimenteret lidt med begge dele.

Broderi i et moderne udtryk, men også i den lidt mere klassiske form, som kan bruges til billeder, puder, tasker, på tøj, hvor du customizer tøjet eller andet sjov.

 Du kan se meget mere broderi her

 Det som gælder for begge udtryk, perleplader eller broderi, hvis vi taler om korssting er, at mønstrene kan bruges begge steder.

 
En julegave med et perleplade program, bliver brugt til at lave tegninger og billeder om til broderi mønstre, eller til at lave på perleplader. Nogle billeder i arkivet er der blevet eksperimenteret med. Det er sjovt, som i vildt sjovt.

Mønstret du ser her, findes lige her til 10 kr


____________________________________________________________________________

Hvis du af en eller anden grund gerne vil i kontakt med mig, fordi du vil høre om muligheden for at købe nogle af mine ting, høre om foredrag, kurser eller workshop, eller noget helt andet, kan du enten skrive eller ringe.

Ringer du er det vigtigt at du lægger en besked på svareren, hvis jeg ikke tager telefonen, så jeg ved hvad det drejer sig om. Jeg ringer nemlig ikke tilbage til telefonnumre, jeg ikke kan finde på nettet, så det ville da være ærgerligt, hvis du sad og ventede.

Mail;

Maybritt Laisbo

cityprinsesserne@yahoo.dk

Tlf; 40833813