PERLEPLADER OG BRODERI, det ligger ikke særligt langt fra hinanden. Så jeg har eksperimenteret lidt med begge dele.

Broderi i et moderne udtryk, men også i den lidt mere klassiske form, som kan bruges til billeder, puder, tasker, på tøj, hvor du customizer tøjet eller andet sjov.

 Du kan se meget mere broderi her

 Det som gælder for begge udtryk, perleplader eller broderi, hvis vi taler om korssting er, at mønstrene kan bruges begge steder.

 
En julegave med et perleplade program, bliver brugt til at lave tegninger og billeder om til broderi mønstre, eller til at lave på perleplader. Nogle billeder i arkivet er der blevet eksperimenteret med. Det er sjovt, som i vildt sjovt.

Mønstret du ser her, findes lige her til 10 kr


____________________________________________________________________________

Hvis du af en eller anden grund gerne vil i kontakt med mig, fordi du vil høre om muligheden for at købe nogle af mine ting, høre om foredrag, kurser eller workshop, eller noget helt andet, kan du enten skrive eller ringe.

Ringer du er det vigtigt at du lægger en besked på svareren, hvis jeg ikke tager telefonen, så jeg ved hvad det drejer sig om. Jeg ringer nemlig ikke tilbage til telefonnumre, jeg ikke kan finde på nettet, så det ville da være ærgerligt, hvis du sad og ventede.

Mail;

Maybritt Laisbo

cityprinsesserne@yahoo.dk

Tlf; 40833813

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side