Malebøger med Bamse og Klovn

Malebogen med Bamse og Klovn

Mange af mine tegninger har gennem tiden vækket stor begejstring i blandt både børn og voksne, og det er jeg blevet utroligt glad for.

Jeg selv har som underviser fundet ud af, at alle børn er ikke lige glade for at tegne selv. Noget handler om alder, andet om at nogen ikke syntes, det de laver er lige så pænt, og atter andre kan bare ikke lide det. Men rigtig mange kan faktisk godt lide at male tegninger, de godt kan lide.

I noget af min undervisning, det er i de praktisk musikse fag, hvor kreativitet er inde over, bruger jeg mine egne tegninger til de elever, som bliver hurtigt færdige, og som i en eller anden forstand er nød til at vente på de andre, og som måske ikke lige har den store lyst eller motivation til at tegne selv. På den måde kan jeg skabe ro, og hjælpe de sidste elever med at blive færdige.

Nu har jeg så udgivet tegningerne, som en malebog, hvor du kan printe tegningenrne ud, og males en forkert, så kan du bare printe en ny ud. De fleste aftegningerne har også den malet udgave, hvor af at de fleste kan du ser her på siden.

Malebogen kan du købe lige her => Malebog med Bamse og Klovn pris 40 kr

 

Eller denne lille malebog med 6 tegninger til de små alder fra 3-5 år pris 5 kr

 

Du kan også vælge en mere udvidet form for malebog. Fortæl en historie er en e-bog med illustrationer lagt op i en historie, uden tekst, fordi børn selv skal finde på historien ud fra tegningerne af bamserne. Det er en måde, hvor børn bliver mere tryg ved at fortælle, kan fortælle frit fra hjertet, få mere selvtillid, hvis de tør gøre det foran klassen eller også bare i en hyggestund sammen med forældrene. historien egner sig godt til børn i alder 3-8 år

Fortæl en historie med bamser pris 29,95 kr

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side