Malebogen med Bamse og Klovn

Mange af mine tegninger har gennem tiden vækket stor begejstring i blandt både børn og voksne, og det er jeg blevet utroligt glad for.

Jeg selv har som underviser fundet ud af, at alle børn er ikke lige glade for at tegne selv. Noget handler om alder, andet om at nogen ikke syntes, det de laver er lige så pænt, og atter andre kan bare ikke lide det. Men rigtig mange kan faktisk godt lide at male tegninger, de godt kan lide.

I noget af min undervisning, det er i de praktisk musikse fag, hvor kreativitet er inde over, bruger jeg mine egne tegninger til de elever, som bliver hurtigt færdige, og som i en eller anden forstand er nød til at vente på de andre, og som måske ikke lige har den store lyst eller motivation til at tegne selv. På den måde kan jeg skabe ro, og hjælpe de sidste elever med at blive færdige.

Nu har jeg så udgivet tegningerne, som en malebog, hvor du kan printe tegningenrne ud, og males en forkert, så kan du bare printe en ny ud. De fleste aftegningerne har også den malet udgave, hvor af at de fleste kan du ser her på siden.

Malebogen kan du købe lige her => Malebog med Bamse og Klovn pris 40 kr

 

Eller denne lille malebog med 6 tegninger til de små alder fra 3-5 år pris 5 kr

 

Du kan også vælge en mere udvidet form for malebog. Fortæl en historie er en e-bog med illustrationer lagt op i en historie, uden tekst, fordi børn selv skal finde på historien ud fra tegningerne af bamserne. Det er en måde, hvor børn bliver mere tryg ved at fortælle, kan fortælle frit fra hjertet, få mere selvtillid, hvis de tør gøre det foran klassen eller også bare i en hyggestund sammen med forældrene. historien egner sig godt til børn i alder 3-8 år

Fortæl en historie med bamser pris 29,95 kr