Fotoalbum

Her er der blevet leget både med programmet Paint, som Microsoft har på deres pc, og med et broderiprogram. Det er nogle børn, som har tegnet det. Tegningen i paint er belvet lavet om til broderi.

www.mormorsbrodeributik.dk er også en del af kreativ tid. Her er bare fuld fokus på broderi, både nye design og gamle design, som bliver fundet på diverse loppemarkeder, og nogle bliver customized til nye udtryk

Her ser du mormor, og mormor, og mormor som er olde :-) samt et lille broderi med en edderkop, der både er brugt på jakke og nogle æggevarmere. Grydelapperne er lavet med nogle mellemlægsservietter.

Broderi bliver lige om straks det nye sort  Du bliver nemt stukket med en broderinål, når først du er kommet i gang. så der broderes alle vegne jeg kan komme til det. Et broderi program var blevet indkøbt, og med det kan du bl.a lave dine tegninger om til broderier, og det er vildt fedt at se det fra tegning til broderimønster til selve sytøjet.

Al den brodering har fået mig til at bede en masse søde børn om ikke de ville lave tegninger til mig, så nogle af deres tegninger har jeg også omsat til broderier. følg med her 

Hvis du tænker, hvorfor står der www.mormorsbrodeributik.dk på billedet, så er det fordi, det er en anden hjemmeside, der også er tilknyttet kreativ tid.

____________________________________________________________________________

Skulle du få brug for at komme i kontakt med mig kan du skrive til;
Maybritt Laisbo
Mail; cityprinsesserne@yahoo.dk eller ringe tlf; 40833813
Det er vigtigt at du lægger en besked på svaren, hvis ikke jeg kan komme til telefonen, så jeg ved hvad det drejer sig om.
Samt, kan jeg ikke finde dit nummer på nettet, ringer jeg ikke tilbage, og det vil da være ærgerligt.