Jeg er igang med at finde ud af at lave en slags film der hedder
STOP MOTION, har aldrig prøvet det før, bare set en anden lærer lave det, og det vil jeg simpelhen lærer. Det går i al sin enkelhed ud på at man tager mange billeder af en modelersfigur, flytter lidt på den, og så igen, og til sidst redigerer man det ind i en film. Så lang er jeg ikke endnu. Men modelersfigurerne har jeg fået lavet. Det er Daisy, Dolly og Postmand Pierre.
       
LÆS OM HVORDAN, DU LAVER EN STOPMOTION FILM

Dørskiltene kom af at jeg engang havde lavet et dørskilt til min hoveddør. Det holdt ikke så længe, fordi jeg boede i et kollektiv andelsforening, og børnene kom tit forbi for at kigge…med fingrene J

Fimo-ler har den egenskab at det kan tørre ved stuetemperatur. Men det er også lidt mere skrøbeligt end brændt ler. Nogen gange kan der falde nogle af detaljerne af, men de er til at lime på igen med almindelig kontaktlim.

Så lavede jeg et til toiletdøren, og pludselig var jeg bare i gang med at lave en masse, fordi ideerne, samt det flow, jeg kom i, gjorde at jeg bare ikke kunne lade være.

Efter at skiltene var tørret, hvilket tog et par dage, blev de malet med hobbylak, som er en høj pigmenteret farve, og som er særlig egnet til at male på fimoler og træ.

Sjove ansigter lavet af fimo ler og brugt som brocher blev det også til. Skålen er bare noget pocelænsmaling jeg var til, og da jeg er rigtig meget inspireret af Mussel Mega og hvordan man kan fortolke den, lavede jeg min egen fortolkning.

Kontakt; 

Maybritt Laisbo

Mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

tlf; 40833813 


Kreativ tid findes også på Facebook

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side