Nogen gange kan det være sjovt at lave undervisning der er tværfaglig, eller bare at de ting som eleverne får lavet, bliver sat i en større sammenhæng. Jeg har selv her lavet en historie med nogle af mine filtede figurer, og de fag jeg kunne få ind over for uden håndarbejde er billedkunst, her som levende billeder eller som en slags tegneserie, billedserie, og dansk hvor du kan lave en historie først, så et story board, og til sidst billeder, tekst og lyd. Du kan også vælge at gøre det på engelsk, eller sammenarbejde med de lærer i de fag jeg nævner, hvis ikke du selv underviser i nogle af fagnene.

Hvis du trykker på slideshow, får du musik og stemning med. Trykker du på billederne enkelvis vil der være talebobler, så det bliver en slags tegneserie.


Kontakt; http://www.kreativtid.dk/81888672

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side