Disse æggevarmere kan du finde opskrift på i "Hendes verden" nr 12 19/3-2012

Man mener at filtningen opstod i central asien for flere tusinde år siden, og så siden har fundet sin vej til andre verdensdele.
Filtning kan kun foregå med 100% uld, dette kan være som forskellige uldarter, karteflor og uldgarn. Er der bare den mindste kunststof i, så er det ikke til at filte med.
Det man også kan med ulden, når den er 100% uld, er at valke den. Det betyder at man vasker den ved høj varme, evt tumbler den bagefter. Så vil filten trække sig meget sammen, og dette gør at det ikke vil trævle, og at man kan klippe i det. Så har du en gammel sweater af uld, og du er blevet træt af den, så valk den, og sy evt sutsko, tevarmere, tasker, eller andre sjove ting. Så kan du bagefter filte sjove detaljer på. Filtning sammen med børn er en rigtig hyggelig sysel, så har du lyst til en stund med børnene så filt. Du vil opleve at drengene bliver grebet, det gør pigerne også, men de gør det på hver deres måde. Og når børnene er i det flow, så hører du rigtig mange gode historier, hvad enten du vælger at høre en lydbog, eller I bare snakker.
_________________________________________________________________________


Kontakt;

Hvis du gerne vil høre om mulighederne for workshop, kurser eller foredrag, kan du kontakte mig og hører nærmere.

Maybritt Laisbo

Mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

Tlf; 40833813


Du kan finde en oversigt over alle udgivelser på Saxo.com her

Kreativ tid findes også på Facebook


_________________________________________________________________________

Her kan du købe uld:


http://www.garn.dk/

http://www.netops.dk/enetdata/75.htm