Fotoalbum

HUSK AT STARTE SLIDESHOW for der kan være en masse vigtig info, som er lige det du leder efter.  

Hvis du ønsker et overblik over illustrationerne på denne side, skrol da ned, så finder du dem der. 


Her er der illustrationer, det kan være til et eventyr, en dag på arbejde, eller hvad der nu er af gode ideer til at  illustrerer på cityprinsesserne.dk, eller www.skrappefrularsen.dk   så illustrationerne fra der, dem ser du også lige nogle af her 


Står du selv og skal bruge nogle illustrationer, det kan være til et blogindlæg, til en invitation, til, ja hvad du nu har af ideer, så tjek lige ILLUSTRATIONER TIL SALG, det kunne være du kunne finde noget i butikken, du kunne bruge, eller bare lige vil høre, hvad det koster, hvis der skal tegnes en særlig illustration til dig.    


Du kan også trykke på linket her, og se en sød og sjov Gif, det er en illustration med bevægelse :-) Og det er vennerne bamse og nisse, der venter på at det bliver jul. 


Henkogthverdag.dk er en side, hvor figurerne Mormor og lille Bjarne var fadt gæstetegne blogindslag i et halvt års tid.

På Saco.com er der udgivet illustrationsbøger som E-bøger, en med Mormor og lille Bjarne, som rejser ud i verdensrummet, fordi Jorden ikke er til at redde pris 30 kr

og en Dracula historie med en prinsesse, der bliver reddet af en prins. pris  50 kr

samt fortæl en historie med bamser, alder 3-8 år pris 29,95 kr


Du kan læse om hvad den dybere mening med illustrationsbøgerne er lige her

. Det er kun tegninger, som har en sammenhæng, men ingen tekst. På den måde kan dit barns sprog styrkes enten skriftligt, ved at skrive historien, eller i kan i familein. evt ved ferie skiftes til at fortælle om tegningerne, og fortælle det som en historie mosaik.

www.stylesafe.dk er en hjemmeside, som også bruger nogle af disse illustrationer.

   Dialogjulekalender hos tal med børn har også nogle af illustrationernerne. Denne julekalender kan du forudbestille nu, og få den til en early bird pris. 

Prøv lige at trykke på link, så vil du se en sød bamse og nisse sidde og vente på jul

For tiden er jeg ved at illustrere til en børnebog med rim og remser. Se de sidste tegninger.


Illustrationer kan bruges til mangt og meget, til kort, både trykt og digitalt, til illustrationer af bøger eller blogindlæg, til julekalendere, til wallstickers, til plakater, eller hvis du selv har en ide. Prisen vil afhænge af hvad du skal bruge en illustration til. For når du køber en illustration, køber du kun brugsret til den. Lige som når du køber en dvd, så køber du kun ret til at se den hjemme ikke til at åbne en biograf.

Så derfor er der forskel på pris, om du skal bruge en illustration til et kort til nærmeste familie, eller om du skal bruge det til et produkt, du vil producerer, og tjene penge på.

Illustrationer kan du bestille. prisen vil være forskellig alt efter hvad du skal bruge illustrationen til. Mindste pris er dog 500 kr pr tegning. men er det noget som skal ud i et større felt, er prisen en anden. Samt du får aftalt brugsret, altså hvor meget må du bruge den, ikke rettighederne. Men alt det aftales individuelt.

Du kan se mange flere illustrationer på kategorien tegnestregen på Cityprinsesserne


og finde Kreativ tid på Facebook


Og vil du gerne i kontakt med mig, så kan du skrive eller ringe til mig;

Maybritt Laisbo

mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

eller tlf; 40833813