Fotoalbum

plakat mål 40 x 60 cm pris 250 kr

Det her er den aller aller første tegning, der blev tegnet på digitalt tegnebrættet, da det var helt nyt. Jeg havde ingen ide om hvad, tegningen skulle være, for brættet skulle bare prøves af. Det blev to drenge, og de fik mig sådan til at tænke på sangen "god morgen sol, god morgen, morgen sol" Så der kom lige en tissemyre med. Så nu synger du den også ;-)

Så skulle der prøvetegnes til en hel masse H C Andersen. Sjovt blev det, men på en eller anden måde, så er der mere noget Rune T Kidde over det. Så er ikke gået så meget videre med det.

I stedet, blev der tegnet og illustret vildt der ud af på min personlige blog. For illustrationer er så gode til at understege pointer. Prinsesser, det er den slags illustrationer, du finder på min personlige blog Cityprinsesserne.dk

En lille lej med det nye udtryk, "det nye sort"

Tips og ideer, det kan du få masser af på cityprinsesserne.dk samt tanker om livet.

Og nogle af de tips du kan få, er med et glimt i øjet ;-)

tips til lidt spræl

Nogle gange er der events på cityprinsesserne.dk så kommer denne illustration op, nogle dage før eventen, som en husker. så får læserne den besked, at "nu skal du kun sove to dage mere."

Døre og Thomas Helmig, der er en vist sammenhæng. Så døre er blevet et særligt tema i mine tegninger, og det er ikke kun pga. Thomas Helmig, men også fordi der er et ordsprog der siger, når man lukker en dør, så åbner der sig altid en ny. Og så er det jo spændende hvad der gemmer sig bag døren.

Metaforen med dørene handler i høj grad også om at turde lukke en dør og selv gå vidre og flytte sig lidt ud af komfort zonen, som det er, hvis du selv åbner en ny dør, uden at vide, hvad er det helt der gemmer sig der inde bag.

Her et lille eksperiment, en tegning tegnet på et bilede. Foto er taget til en koncert.

Mange tror det er rigtig let at tegne en tegning, og derfor kan det være lidt svært at forstå, hvis prisen overrasker. Men tegninger er lette at tegne, når ideen er ens egen. Så vil jeg tro at en tegning tager ca. en time. Men er det dig som bestiller en tegning, så har du ofte selv en ide oppe i hovedet, og da jeg ikke kender nogen tankelæsere, og ikke selv er en, kan det godt være svært at ramme lige det, du havde forestillet dig. Og så skal der laves om, eller tegnes helt om, og tænkes nyt.

Igen en dør, dog uden Thomas Helmig. Bag denne dør bor Mormor og lille Bjarne, to figurer som i et halvt år var faste gæste tegneblog hos Henkogt hverdag. Samt Mormor og lille Bjarne er eogså en del af www.skrappefrularsens.dk universet, for slet ikke at nævne Mormors brodeributik.dk

Du kan lige møde Mormor når hun tager en slapper.

Og når Mormor er ude for at føjte :-)

Og når Mormor er i sit lidt mere seriøse hjørne sammen med lille Bjarne. De to har et særligt fælleskab. De taler ikke samme sprog, da de er to forskellige generationer, men de har stor forståelse for hinanden, og forstår hinanden på trods.

Hvis det med brøker er lidt svært, og svært at forklare, så kan du her finde hjælp til stor forståelse. pris 30 kr Du finder den på linket https://www.saxo.com/dk/hjaelpen-er-naer-en-lille-bog-om-broeker_pdf_9788740423792

Her ti illustrationer, sat op i en historie med mormor og lille bjarne. De vil rede verden vil de. Men historien med ord skal du selv, eller dine børn fortælle. Det vil styrke deres sprog, og det vil være sjovt, særligt hvis I laver det som en historie mosaik. pris 30 kr kopier link, hvis du vil have fingrene i den https://www.saxo.com/dk/fortael-en-historie-ti-illustrationer-til-at-skrive-en-historie_pdf_9788740400779

Denne dø skal illustrerer den følelse med, at du er midt i noget hvor du ikke vil forstyrres. :-) Det kunne være, du var ved at prøve dit gamle tøj, enten for at opdage, du kan passe det igen, eller fordi....ja du ved hvad ;-)

Denne her har jeg lavet til www.stylesafe.dk

Bare en lille kommentar til det med prisen. Det er Picasso, der har tegnet en tegning til en mand, og krævet 50 millioner for den. Det syntes manden jo var lidt dyrt, i betragtning af hvor lang tid, det tog Picasso at tegne den.

Og nu vi er ved det med pris. Denne e-bog som er 11 illustrationer, der kan bruges til at styrke sprog, da børn og barnlige sjæle kan vælge at skrive eller bare fortælle en histore ud fra tegninger, koster kun 30 kr. Det gør den fordi jeg selvfølgelig håber på at sælge en masse. ;-) Og det er jo en helt anden sag, end hvis jeg KUN tegnede for dig.

Nisse og bamse sidder og venter på at det bliver jul. Den er lavet som en gif fil, så prøv at trykke på link i tekst, eller kopier det op. så vil der ske noget sødt :-) http://cityprinsesserne.dk/?p=7338

Og sådan ser den ud i 2015 pris 249 kr du skal bare kopiere link. http://talmedboern.dk/produkt/forudbestil-julekalender-2015/ Du kan også lige se en sød Gif, hvis du kopiere link op eller trykker på link i teksten http://cityprinsesserne.dk/?p=7338

Sådan så Dialogjulekalenderen ud i 2014

Rim og remser er en børnerims bog, som er ved at blive tegnet. Denne tegning bliver det ikke, derfor får du lov til at se den. Men dette univers bliver det. Bare så du har en fornemmelse. Børnerimene er skrevet af Sandra Valentina Tolic.

Rim og remser er en børnerims bog, som er ved at blive tegnet. Denne tegning bliver det ikke, derfor får du lov til at se den. Men dette univers bliver det. Bare så du har en fornemmelse. Børnerimene er skrevet af Sandra Valentina Tolic.

plakat 40 x 60 cm pris 250 kr

Plakat lavet ud fra sangen lille Lise, lille Lise fik en hue rød kan fås med og uden teksten "vi laver sammensatte ord" pris 250 kr

Plakaten med lille Lise er også lavet til drenge mål 40 x 60 cm pris 250 kr

Fortæl en historie 7 illustrationer til at fortælle en historie for børn i alder 3-8 år. der medfølger malebog pris 29,95 kr kopier link op eller tryk på link i tekst https://www.saxo.com/dk/fortael-en-historie-7-illustrationer-til-en-historie_pdf_9788740401035

HUSK AT STARTE SLIDESHOW for der kan være en masse vigtig info, som er lige det du leder efter.  

Hvis du ønsker et overblik over illustrationerne på denne side, skrol da ned, så finder du dem der. 


Her er der illustrationer, det kan være til et eventyr, en dag på arbejde, eller hvad der nu er af gode ideer til at  illustrerer på cityprinsesserne.dk, eller www.skrappefrularsen.dk   så illustrationerne fra der, dem ser du også lige nogle af her 


Står du selv og skal bruge nogle illustrationer, det kan være til et blogindlæg, til en invitation, til, ja hvad du nu har af ideer, så tjek lige ILLUSTRATIONER TIL SALG, det kunne være du kunne finde noget i butikken, du kunne bruge, eller bare lige vil høre, hvad det koster, hvis der skal tegnes en særlig illustration til dig.    


Du kan også trykke på linket her, og se en sød og sjov Gif, det er en illustration med bevægelse :-) Og det er vennerne bamse og nisse, der venter på at det bliver jul. 


Henkogthverdag.dk er en side, hvor figurerne Mormor og lille Bjarne var fadt gæstetegne blogindslag i et halvt års tid.

På Saco.com er der udgivet illustrationsbøger som E-bøger, en med Mormor og lille Bjarne, som rejser ud i verdensrummet, fordi Jorden ikke er til at redde pris 30 kr

og en Dracula historie med en prinsesse, der bliver reddet af en prins. pris  50 kr

samt fortæl en historie med bamser, alder 3-8 år pris 29,95 kr


Du kan læse om hvad den dybere mening med illustrationsbøgerne er lige her

. Det er kun tegninger, som har en sammenhæng, men ingen tekst. På den måde kan dit barns sprog styrkes enten skriftligt, ved at skrive historien, eller i kan i familein. evt ved ferie skiftes til at fortælle om tegningerne, og fortælle det som en historie mosaik.

www.stylesafe.dk er en hjemmeside, som også bruger nogle af disse illustrationer.

   Dialogjulekalender hos tal med børn har også nogle af illustrationernerne. Denne julekalender kan du forudbestille nu, og få den til en early bird pris. 

Prøv lige at trykke på link, så vil du se en sød bamse og nisse sidde og vente på jul

For tiden er jeg ved at illustrere til en børnebog med rim og remser. Se de sidste tegninger.


Illustrationer kan bruges til mangt og meget, til kort, både trykt og digitalt, til illustrationer af bøger eller blogindlæg, til julekalendere, til wallstickers, til plakater, eller hvis du selv har en ide. Prisen vil afhænge af hvad du skal bruge en illustration til. For når du køber en illustration, køber du kun brugsret til den. Lige som når du køber en dvd, så køber du kun ret til at se den hjemme ikke til at åbne en biograf.

Så derfor er der forskel på pris, om du skal bruge en illustration til et kort til nærmeste familie, eller om du skal bruge det til et produkt, du vil producerer, og tjene penge på.

Illustrationer kan du bestille. prisen vil være forskellig alt efter hvad du skal bruge illustrationen til. Mindste pris er dog 500 kr pr tegning. men er det noget som skal ud i et større felt, er prisen en anden. Samt du får aftalt brugsret, altså hvor meget må du bruge den, ikke rettighederne. Men alt det aftales individuelt.

Du kan se mange flere illustrationer på kategorien tegnestregen på Cityprinsesserne


og finde Kreativ tid på Facebook


Og vil du gerne i kontakt med mig, så kan du skrive eller ringe til mig;

Maybritt Laisbo

mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

eller tlf; 40833813