Fotoalbum

Sy eller customize en masse af de ting, du ikke bruger længere. De kan der komme en masse nyt ud af, og det er meget federe end at købe nyt. Belive me :-)

Et lille broderi med edderkop på nogle æggevarmere. Hvis du kigger godt efter, vil du se en lille flue på den ene æggevarmer, det er en tilfældighed at den lige sad der, da billede blev taget :-)

Min mor klippede altid knapper af tøj, der skulle smides ud, og den lille vane har jeg taget med mig. Det har jeg fordi, jeg syntes det er vildt sødt med mange knapper. Det vil du også kunne se i kategorien cosumizing

Flere knapper, nu bare på en kaffevarmer, der er viklet om stempelkanden.

Ja det er Mussel, det er stof fra Royal Copenhagen, som jeg i tidernes morgen opkøbte, da jeg hørte de ville stoppe med at producerer det. Der er desværre ikke mere tilbage.

Kaffevarmerne med Mussel print blev bl.a solgt i Illums bolighus. Og de rester som der kom, dem lavede jeg smukke hjerter af.

Slips kan være med til at sætte lidt kant på en kedelig påklædning. Her er slips lavet af Mormors broderi, af et viskestykke, og af et stykke stof, der er blevet lavet tekstiltryk på.

Nederdel med tryk og maskinbroderi. I virkeligheden hader jeg edderkopper, men facineres vildt meget af deres smukke spind. Så edderkopper med spind, det vil du møde flere steder her på siden.

Maskinbroderi tæt på.

Mormors gamle broderi er brugt i nyt udtryk.