Gymnastikpose
I fællesmål står der, at eleverne skal lære en masse håndarbejdsteknikker. Men er man ny lærer, så kan man godt få lidt grå hår i hovedet ved tanken om, hvordan man skal kunne nå noget særligt, når nu der kun er en time om ugen i nomeringen. Dette lægges dog sammen på nogen skoler så klassen har 2 timer i et halvt år, så der nåes mere. Men stadigvæk.
Min egen erfaring er, at jo mere jeg har undervist, jo bedre er jeg selv blevet til at få flere og flere ting ind i min undervisning. jeg er også blevet bedre til at blande tingenen, så eleverne faktisk får lært flere ting end jeg til en start lige regnede med. Jeg har også vundet tid ved at effektiviserer oprydning, samt lave kompetence lister, læs om den på en anden side.
Men her vil jeg præsenterer en lille let ting til nybegyndere i maskinsyning og hækling.
En gymnastikpose, som er en proces, med start stoftryk, dernæst broderi på stoffet, sammensyning på maskine, og så hækling af snoren, der trækker posen sammen.
Så teknikker der er brugt:
stoftryk
broderi
syning
hækling

Kontakt; http://www.kreativtid.dk/81888672

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side