Der er gang i den

Nu kan du shoppe opskrifter :-)

Jeg har gået i lang tid og tænkt i at udgive bøger med opskrifter med alle de ting, jeg går rundt og finder på. Men at skrive en bog, det tager lang tid, og jeg springer meget i de forskellige felter. Det ene øjeblik filter jeg, det næste broderer.

 

Jeg har meget svært ved at sætte mig ned og skrive 200 sider på en gang, netop fordi mine ideer ofte opstår, lige når jeg er midt i noget, og det er ikke altid at ideen lige er med de samme ting, som jeg er igang med.

 

I øjeblikket broderer jeg meget. Det gør jeg, fordi jeg har fået et over fedt computer program, hvor jeg selv kan designe broderier, så nogle af mine tegninger har jeg lavet om til broderi, og nogle broderier har jeg designet direkte på programmet.

 

Min næste ide, som er inden for broderiet er at designe bilpuder. Jeg er ikke helt klar over, hvordan de skal se ud endnu, men ved at det kunne blive vildt, sjovt, fed kitch med nye udtryk i bilpuder. Så hold øje Ha ha

 

Men så her forleden kom ideen til mig. Hvorfor ikke bare udgive og sælge en opskrift af gangen. Så behøver man jo ikke købe en dyr bog, hvis man selv kun vil en enkelt ting. Eller man kan samle lige netop de opskrifter som man har lyst til, og andre behøver ikke at fylde.

 

Mine opskrifter bliver og er udgivet på saxo com. De er udgivet som E-bøger, der giver en hel masse fordele.

Da der ikke er en masse omkostninger forbundet med en E-bog, så kan prisen sættes, så den nærmest er en forærings pris, nemlig 9,95 kr. Ud over det, så får du opskriften med det samme, så snart du har betalt, samt du kan printe den ud, og gemme i en mappe, eller læse det digitalt, hvis du mere er til det.

Her de første udgivelser, der vil komme flere:

http://www.saxo.com/dk/hvordan-faar-jeg-lavet-nisser-med-naalefilt_pdf_9788740475425 

 

Og her en samlet oversigt over alle de ting jeg har udgivet

http://www.saxo.com/dk/soeg/boeger?query=maybritt+laisbo 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side