12-02-2014

Nu kan du shoppe opskrifter :-)

Jeg har gået i lang tid og tænkt i at udgive bøger med opskrifter med alle de ting, jeg går rundt og finder på. Men at skrive en bog, det tager lang tid, og jeg springer meget i de forskellige felter. Det ene øjeblik filter jeg, det næste broderer.

 

Jeg har meget svært ved at sætte mig ned og skrive 200 sider på en gang, netop fordi mine ideer ofte opstår, lige når jeg er midt i noget, og det er ikke altid at ideen lige er med de samme ting, som jeg er igang med.

 

I øjeblikket broderer jeg meget. Det gør jeg, fordi jeg har fået et over fedt computer program, hvor jeg selv kan designe broderier, så nogle af mine tegninger har jeg lavet om til broderi, og nogle broderier har jeg designet direkte på programmet.

 

Min næste ide, som er inden for broderiet er at designe bilpuder. Jeg er ikke helt klar over, hvordan de skal se ud endnu, men ved at det kunne blive vildt, sjovt, fed kitch med nye udtryk i bilpuder. Så hold øje Ha ha

 

Men så her forleden kom ideen til mig. Hvorfor ikke bare udgive og sælge en opskrift af gangen. Så behøver man jo ikke købe en dyr bog, hvis man selv kun vil en enkelt ting. Eller man kan samle lige netop de opskrifter som man har lyst til, og andre behøver ikke at fylde.

 

Mine opskrifter bliver og er udgivet på saxo com. De er udgivet som E-bøger, der giver en hel masse fordele.

Da der ikke er en masse omkostninger forbundet med en E-bog, så kan prisen sættes, så den nærmest er en forærings pris, nemlig 9,95 kr. Ud over det, så får du opskriften med det samme, så snart du har betalt, samt du kan printe den ud, og gemme i en mappe, eller læse det digitalt, hvis du mere er til det.

Her de første udgivelser, der vil komme flere:

http://www.saxo.com/dk/hvordan-faar-jeg-lavet-nisser-med-naalefilt_pdf_9788740475425 

 

Og her en samlet oversigt over alle de ting jeg har udgivet

http://www.saxo.com/dk/soeg/boeger?query=maybritt+laisbo