06-08-2014

Sikke en sommer, nu skal der til at ske noget :-)

Jobskifte og ny reform har gjort, at jeg desværre ikke er ved de kreative fag mere. Men det behøver jo ikke betyde, at jeg ikke er kreativ mere ;-) For det er jo ikke sådan lige at ligge fra sig :-)

Der er sket meget siden sidst jeg skrev. Mit innovations projekt med drengene blev ikke det, jeg havde regnet med.

De mistede pusten, og bad om de ikke godt bare måtte broderer. Ja du læste rigtigt.

 

Ærgerligt, men på mange måder virkelig lærerrigt. Mest med tanken, at mange vil gerne, at vi lærer børnene om iværksætteri, som er udemærket, så længe vi gør os klart, at det er ikke alle mennesker, der brænder for at blive selvstændige.

Og det er ikke det, vi kun har brug for i samfundet.

Nå, muligheden kommer, og det gør den, er jeg sikker på, så vil jeg gå ind og justerer der, hvor jeg kunne se, at det ikke fungerede. :-)

Reformen har gjort, at jeg har været nød til at lave et jobskifte. Grunden er, at jeg havde meget langt i offentlig transport til mit arbejde, så jeg kunne se, at jeg ikke ville få meget fri tid til at kreerer, og slet ikke tid til fordybelse. For de ting og undervisningsforløb, jeg har lagt ud, er der brugt meget tid på, mere end jeg fik forberedelse for, og det har jeg lavet, når jeg havde mange timer i træk til denne fordybelse.

Forberedelsestiden nu vil forkomme i det som hedder frakmenteret tid. og så bliver det svært for mig.

 

Konsekvensen har som sagt været et jobskifte, hvor jeg nu er på en skole der ligge 4 min fra hvor jeg bor.

Men nu skal du alligevel høre noget sjovt. På mit nye job, der mødte jeg simpelhen min håndarbejdslærer fra seminariet. Hun er lærer på skolen. Og hold da fest tænkte jeg lige der, hun er bragende dygtig, hvad kunne det ikke gå hen og ende med :-) Og med min erfaring, så ved jeg, at med tiden så skal der nok blive "ledigt" på de kreative fag, så jeg er tilbage.

 

Og ved du hvad, det gør ingenting. For faget har jo fået et nyt navn, nemlig håndværk og design, og nogle nye fællesmål, så nu har jeg god tid til at finde på nye ting. For det er jo ikke noget man bare lige gør, og jeg kan heller ikke bare hive gamle travere op af skuffen.

Der skal tænkes nye tanker, og det er en ordentlig mundfuld, så jeg er død spændt på, hvad andre finder på, og hvad der måtte dukke op af ideer hos mig selv. Jeg har allerede en lille ting i støbeskeen. Men da der er noget træ der skal drejes, og det kan jeg ikke, skal jeg lige have fundet en løsning på det :-)

 

Sikke en sommer, det var jo det som det startede med :-)

Hver sommer har jeg haft en ambition om, at skulle give den gas med det kreative, for som jeg altid har tænkt, så var der jo tid til det.

Men sådan blev det aldrig. og med den varme og en forventning om det modsatte denne sommer, skete der så det, at jeg har været en del kreativ, designet en masse nye broderimønstre. Du kan se det med edderkoppen :-) Stærkt inspirreret af at sidde i haven tidligt om morgenen og drikke kaffe. For sådan er det med kreativitet ;-)

 

Ps; du kan se det nye broderimønster lige her, det kan varieres, og evt laves til personlige kort

http://www.saxo.com/dk/et-broderimoenster-flere-muligheder_pdf_9788740430431