Der er gang i den

Et kæmpe bamseunivers har åbnet sig

Bamser har altid været en stor del af mit univers, de er tegnet ind i mine broderi mønstre, bamsen med kjovnene er du helt sikker stødt på mange steder på siden, så lige med det, er der intet nyt under himlen.

 

Det nye er nok bare, at fordi jeg ikke skal bruge min tid på at tænke kreativt i forhold til undervisning med fællesmål som mål, kan jeg give den gas, på lige det jeg selv vil, og der er det altså bamseuniverset, der er ved at få sit overtag.

 

I oktober sad jeg og drak kaffe med Mette Weber, i løbet af ti dage havde vi udviklet en dialog julekalender, som vi satte i forsalg, og allerede den første dag havde vi solgt det, som var vores mål i alt. Så vi fik travlt. Der skulle bestilles flere, sendes, samles, så der var en masse arbejde, der pludselig skulle gøres, også en masse, der ikke var af det kreative, men af det mere praktiske.

Da så stilheden havde lagt sig omkring 1.dec, da vi af gode grunde ikke solgte flere, ja så var det at de bamser der, de begyndte at danse i drømmene, og pludselig blev bamse Bjørn og Bamse Sally født.

De to er venner, for det har sådan en dejlig dynamik. og de to skal så meget på eventyr sammen, så jeg er ved at give dem en karakter, for de skal vokse ind i nogle børnebøger, hvor der også vil være kreative påfund.

Så i den forbindelse har jeg tilmeldt mig et forfatterkursus, så jeg ved helt præcist, hvad og hvordan man gør.

 

Så på en mærkelig måde er jeg glad for, at et job skifte og en reform har gjort, at min frie tid nu helt er min egen, og at jeg ikke længere hele tiden går og tænker i fællesmål, i forhold til, hvad jeg nu skal finde på, men bare kan følge flowet, det som er mit flow, og bare se hvad det bringer af eventyr i min nye bamseverden.

 

Ha en fantastisk dag.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side