09-01-2015

Et kæmpe bamseunivers har åbnet sig

Bamser har altid været en stor del af mit univers, de er tegnet ind i mine broderi mønstre, bamsen med kjovnene er du helt sikker stødt på mange steder på siden, så lige med det, er der intet nyt under himlen.

 

Det nye er nok bare, at fordi jeg ikke skal bruge min tid på at tænke kreativt i forhold til undervisning med fællesmål som mål, kan jeg give den gas, på lige det jeg selv vil, og der er det altså bamseuniverset, der er ved at få sit overtag.

 

I oktober sad jeg og drak kaffe med Mette Weber, i løbet af ti dage havde vi udviklet en dialog julekalender, som vi satte i forsalg, og allerede den første dag havde vi solgt det, som var vores mål i alt. Så vi fik travlt. Der skulle bestilles flere, sendes, samles, så der var en masse arbejde, der pludselig skulle gøres, også en masse, der ikke var af det kreative, men af det mere praktiske.

Da så stilheden havde lagt sig omkring 1.dec, da vi af gode grunde ikke solgte flere, ja så var det at de bamser der, de begyndte at danse i drømmene, og pludselig blev bamse Bjørn og Bamse Sally født.

De to er venner, for det har sådan en dejlig dynamik. og de to skal så meget på eventyr sammen, så jeg er ved at give dem en karakter, for de skal vokse ind i nogle børnebøger, hvor der også vil være kreative påfund.

Så i den forbindelse har jeg tilmeldt mig et forfatterkursus, så jeg ved helt præcist, hvad og hvordan man gør.

 

Så på en mærkelig måde er jeg glad for, at et job skifte og en reform har gjort, at min frie tid nu helt er min egen, og at jeg ikke længere hele tiden går og tænker i fællesmål, i forhold til, hvad jeg nu skal finde på, men bare kan følge flowet, det som er mit flow, og bare se hvad det bringer af eventyr i min nye bamseverden.

 

Ha en fantastisk dag.