Der er gang i den

Strandens oceaner af muligheder.

Hej

Sidder her i en fredelig stund, efter at have pyntet op ude på terressen med skaller, sten og andet pynt jeg har fået ud af de ting jeg fandt på stranden, sammen med de 5. klasser jeg lige har været på lejrtur med.

Vi havde en fantastisk tur til Broager, hvor vi både var på Danfoss Universe, samt på dybbøl Mølle, hvor vi lærte en masse om krigen 1864, samt bagte pandekager på ildstedet. Der var vild vandkamp ved strankanten, og en masse boldspil. Der var gang i den. Nogen gange når man har meget gang i den, får jeg sådan brug for en ledig stund, og den skabte jeg ved at sætte mig og begynde og male på nogle sten jeg havde fundet på stranden. I stenene kunne jeg se sæler, mariehøns og frøer. Og imens jeg sad der og malede, så kom der børn lige så stille hen, og de begyndte også at male, og finde en ro i en stille stund, med hyggelig sludder, og et flow.

Næste morgen gik jeg ned til vandet, og satte min sten ud. Jeg satte sælen på en sten i vandkanten, og en kat på et stykke drivtømmer. Frøen og mariehønen sad oppe på stranden og skuede ud over det hele.

Senere kom nogle børn, som havde fundet mine ting, og spurgte forundret til  hvorfor de var nede på stranden, og jeg svarede at det var en gave til dem som fandt dem. Sikke en lykke.

Hjemme igen, med tasken fuld af skaller og hulsten, satte jeg mig for at lave et vindspil. Hver gang jeg kigger på det, mindes jeg den gode tur vi havde. Tænker at næste gang jeg skal afsted, for det skal jeg til næste år, så vil jeg også lave vindspil med børnene. For der er noget helt vildt dejligt over at kunne være skabende sammen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side