Der er gang i den

Strik og broderi, kan man det.....

Uhh, har lige hørt at denne forsommer har været den koldeste i 10 år. Brrrh.                   Og her sidder man med alt sommertøj og grill grej klar, og bare venter og håber på en dejlig sommer, fordi vi blev så snydt sidste år, med regn, regn og atter regn.                  Men på den anden side, hvis der skal komme noget godt ud af det, og det er der vel nød til, for der er ikke så meget vi kan gøre på den korte bane, så er regn vejr vel krea vejr, og strikkevejr. Måske det kan nåes at strille en skøn varm nams til sankthans aften, som står for døren.

Faktisk er jeg ikke selv den store strikker, men jeg faldt dog aligevel over dette garn, hvor det var farven der talte til mig. Jeg huskede nemlig at jeg havde nogle garnrester, som vil stå godt til farven som broderi. Dette er et ærme, og kun til en dukke, for jeg vil lige se, hvor længe jeg holder. Og jeg var nød til straks at lave broderiprøven, for at se om det blev, som jeg havde det i tanken, og det syntes jeg.

Bliver jeg færdig, skal jeg nok lægge trøjen ud.Cool

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side