23-06-2012

Og jeg kan.

Sidste week-end gik med, at jeg kastede mig ud i Cupcakens kunst, og fik virkelig lavet nogle farverige cupcakes. Men min vision var, at jeg ville gøre diverse konditorer kunsten efter, jeg ville forme figurer, som skulle sidde på mine cupcakes. Det var rigtig svært til at starte med, for marcipanen klistrede, og jeg havde lidt svært ved at bruge den tykke glasurdej, som var købt sådan.

Men fanden tog ved mig en sen aften, for jeg VILLE lave et eller andet. Så jeg satte mig for, at undersøge egenskaberne ved de to ting, som bruges til modelering af kagepynt.

Jeg fandt ud af, hvis marcipanen var kold, klistrede den ikke så meget, og samtidig kunne jeg ælte noget florsukker ind, som også havde en vis effekt på klistretheden..

Det blev så til de små figurer, som du kan se på papiret. Sommerfuglen er bare stukket ud og glasurfarvet. Roserne, svanen,(som jeg er særlig stolt af) klovnen, kongekronen og den lille vandkande har jeg helt selv lavet fra bunden. Og jeg er ganske tilfreds. Tror nu at jeg er klar til at lave skønne værtindegaver:-)