Der er gang i den

Eksperimenter med batik

Indkøbne har jeg gjort for længe siden, men ikke rigtig haft tiden. den har jeg nu, også til at gøre alle fejlene :-) Så dem vil jeg også nævne, da vi/jeg lærer rigtig meget af fejl, og det faktisk også er dem som kan give ny inspiration og ideer.

En ide jeg fik, mens jeg rodede rundt med dette i kælderen, for jeg valgte at gøre det dernede, da det farver som ind i h...., var at jeg stødte på nogle af farmors gamle lyseduge, både de hæklede og dem som er kniplet. Nu har jeg en sporatisk vide om Tønder kniplinger, det er antikke, og byen var kendt for sine kniplinger. Men jeg ved ikke om de har særlige kendetegn. Så jeg må håbe at jeg ikke har kommet til at ødelægge en kultur arv, heller ikke selv om det er godt med nytænkning. Nå men ned i farven røg de. Og nu går jeg lidt og tænker i, hvad jeg kunne finde på med dem.

Jeg er kun lige begyndt, dette vil vare over et par dage med forskellige farveprøver, så følg med i undergruppen stoftryk og batik :-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side