Der er gang i den

Det er lige det, jeg gør

Så er det hele ved at starte op igen. Vi er mødt ind på skolen, eleverne kommer først næste uge. Og hvor er det dejligt at møde kollegaerne igen, sidde til team møde og bare igen blive inspireret.

Det har været en dejlig sommer ferie, hvor aaaalt det jeg ville nå, nåede jeg ikke :-)

Skulle så heller ikke nå det som sådan, husker bare forventningens glæde, da jeg kiggede frem, og så for mig 4 uger, hvor jeg kunne give den maks gas på kreativiteten.

 Det blev ikke til så meget, og aligevel. En halvfærdig Rokoko kjole, som jeg endnu ikke har fundet løsningen på, halvfærdigt batik, som tog så lang tid, fordi hver farve skulle ligge en halv time, og jeg derfor til sidst glemte det, fordi jeg pludselig var igang med noget andet, og en slange. Se billede.

 Det var så den jeg selv sendte afsted som gave i mosterbyttet, som jeg har skrevet om tidligere.

 

Men pyt skidt. Fik set nogle udstillinger, læst nogle bøger, sovet lidt på drømmesengen, når vejret var til det, spist frokost i Tisvilde og i Dragør. Noget jeg jo så ikke lige gør til hverdag :-)

Så nu er jeg klar, så klar til hverdagen, hvor jeg ved af erfaring, at jeg altid får nået utroligt meget. Og jeg takker for det helt utroligt kedelige fjersyn, som gør, at jeg bruger tiden på det som er sjovt :-) Så måske det er nu, jeg skal se frem til alt det som skal nås :-) For af en eller anden grund, så nås der bare meget mere i hverdagen.

 

Ha en dejlig dag

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side