26-08-2012

sommerferien er ovre

Nu går det stærkt, eleverne er startet, årplaner er ved at blive skrevet, forældre til nye børn kontaktes, og mødes med, planlægningsmøder engmas, planlægning og indkøb til undervisning, holde tråd med udstillingn på Herlev Bibliotek, forholde sig til de to kurser for AOF og FOF. Kigge i Hobbynyt med den nye opskrift på en lille mis og hund i nålefilt, som jeg også har skrevet og lavet.

 tjek, tjek, tjek.......tjek.

Jeg bliver lige overasket hvert år, over hvor sindsygt travlt vi lærer har lige inden sommerferien, og lige efter.

Så der har ikke være så meget tid til at hygge med det kreative, eller at skrive her. Vågnede dog uhyrligt tidligt denne søndag, krøb i morgenkåben og de varme sutter, satte kaffe over, og sidder nu her i en stille stund og lader det hele bundfælde lidt.

 

jeg kan se, at der har været rigtig mange besøgende, mens jeg "har været væk" og det varmer virkeligt mit hjerte, selv om jeg ikke rigtig ved hvem I er, så jeg ikke rigtig kan sende en tak det rigtige sted hen :-) Men jeg håber, at alle jer som kigger med, bliver indspireret, får gode ideer, bruger hvad I kan Cool

Kender I til andre hjemmesider, der oser og emmer af vild kreativitet, må I gerne dele. For jeg har engang læst en sætning, som jeg har taget til mig. Her er den:

VIDEN ER EN RESOURCE SOM ØGER SIN VÆRDI VED AT BLIVE DELT

Ha en dejlig søndag Hjerte