29-09-2012

Tur til Grønland

Sidder lige og morer mig. Det er meget tydeligt at nogle af mine elever har været inde på siden. Har slettet enkle inlæg, da jeg syntes de var for pjatttet, men også ladet enkle stå. Herre fræk, er der en som har skrevet. Ja, ja, så siger vi det Cool

Jeg bruger faktisk min egen hjemmeside i undervisningen, og er du underviser selv, og I evt. har smartboard, skal du være så velkommen til at gøre det samme. Du kan både bruge siderne med de kreative ting, til inspiration for dine elever, eller bruge foto både fra Svanemøllen strand, eller dem jeg har fra Grønland.

Jeg er blevet inviteret til grønland for at lave et stoftryk kursus. der er lige et par enkle ting som skal falde på plads, før end jeg kan sige 100% at det skal jeg. Så kryds fingreCool

Jeg har jo som sagt været på Grønland før. Jeg var i Sønderstrøm, Jakobshavn og Nuuk. Det vat tre vidt forskellige byer, og skal jeg afsted denne gang, så skal jeg til Frederikshåb, som igen er lidt anderledes end de andre byer. For pokker hvor vil jeg gerne afsted. Det er for vildt, og for spændende. Jeg fortæller om det, når jeg har været der oppe.

På mandag udkommer Hendes Verden med noget af mit filt, du kan ikke se billederne af det her, men jeg kan røbe så meget at det er nisser, og de er, når jeg selv skal sige det, rigtig søde. dem var jeg nemlig selv helt tilfreds medCoolNisserne på dette billede er nogle andre end dem i bladet.

Du vil kunne finde dem, og opskrifter til dem i bladet på side 54, samt se en af nisserne på side 51 også.

Dagen idag vil også gå med at filte, for jeg har fået en ny bestilling fra Hendes verden, og den skal jeg nå at være færdig med inden jeg tager til Grønland.

Kan mærke at jeg igen er ved at finde flowet, få ideerne, og roen til at gå igangCool

 

Ha en dejlig dag der ude.