Der er gang i den

Så er det næsten sikkert. Grønland here I come :-)

Jeg er lidt af en sådan natur, at jeg tager aldrig noget for sikkert, før end jeg er i det. Ikke at jeg ikke tror på det, men bare sådan, hvis jeg ønsker noget for meget, og det ikke bliver til noget, så bliver jeg så skuffet.

Så derfor lever jeg også efter Mark Twains kloge ord"jeg har haft mange bekymringer i livet, men over halvdelen kunne jeg have sparet mig, de blev aldrig til noget" Så jeg bekymrer mig ikke, før end der reelt er noget at bekymre sig om.

Processen er så langt, at jeg har fået flybilleterne og hotel reservationerne. Jeg flyver først til Nuuk, er der en dag, for så næste morgen at flyve til Paamiut(Frederikshåb). På hjemvejen skal jeg til Nasauarq, være der en dag, og så hjem.

I Paamiut skal jeg så holde tre dages kursus i stoftryk. materialer er handlet ind. Men da jeg også vil lave nogle linoliums tryk, så var jeg virkelig sat på udfordringen, da jeg får at vide, at det havde de ikke remidierne til på Grønland. Jeg surfede rundt på nettet, det var bare ikke lige til, så til sidst spurgte jeg på skolen, om ikke jeg kunne låne grej der. Den var så på plads. Så manglede jeg bare linolium, og der havde jeg skrevet til et firma, hvor lang tids levering de havde. To en halv dag efter skrev de, at de ville skrive så snart det var muligt, hvornår de kunne leverer. Alene det, gjorde at jeg skrev tilbage, at jeg havde fundet en anden løsning.

Et andet stort hobby firma jeg havde skrevet til om de evt. ville sponsorer materialer, skrev at de ville tage stilling til det om tre uger. Skrev også til dem, at så skulle de ikke bruge tid på det, for det var for sent.

Men det hele faldt på plads. Jeg greb telefonen, ringede rundt, og endelig var der et firma der gerne ville hjælpe :-)

Så nu er det bare at vente på, at jeg skal afsted. jeg vil helt sikkert både tage billeder og film, og ligge på siden her. Men da jeg ikke ved, om der er net i Paamiut, så kan det være det først sker, når jeg er tilbage. Så engang i uge 44 skulle det være til at se:-)

Indtil da, hav det rigtig godt :-)

Du kan læse om der her http://www.business.gl/en/events/eventitem/stoftryk-kursus-i-paamiut/

Ps: Du må altid gerne skrive kommentar, eller hvis der er noget du selv har lavet og gerne vil dele :-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side