08-03-2013

Der er gang i den

Lige her den sidste stund har jeg ikke skrevet så meget, og det er fordi jeg har travlt, er igang med et forløb og er ved at planlægge et til vores årlige ønskeuge.

Det forløb som er igang er over temaet Tryllefløjten. Vi har på skolen konverteret noget timenomering så eleverne har et fag, der hedder kreafag. I dette fag kan man putte alle praktisk musikske fag ind. Og i mit forløb indgår både håndarbejde, billedekunst, musik og dansk. Jeg har omskrevet historien på ny, for da jeg skulle lede efter historien, var jeg ikke tilfreds med det, som jeg fandt. Og så er det, at man nogen gange vælger at gøre det bedre selv. Og det syntes jeg faktisk, jeg har gjort. Så nu kan du også købe historien til en forærings pris her hos Saxo.com. http://www.saxo.com/dk/tryllefloejten-et-eventyr_pdf_9788740425307

Når jeg er helt færdig med forløbet, som er i både 4. 5.  Og 6. Klasse så hører du mere, ikke før, fordi jeg gerne vil dele min evaluering med dig.

I ønskeugen er det tryk igen i år. Men ikke med modeshow, for det kunne eleverne ikke lide. Lige der tog jeg fejl sidst. Denne gang er jeg dybt inspireret af min tur til Grønland. Temaet bliver nu ikke Grønland, det er kun indholdet, der kommer til at være i samme spor.

 

Sidst men ikke mindst, så stødte jeg på nogle sjove strømper en dag, købte ti par, og er ved at lave sjove sokkedyr ud af dem, det får du også at se, så snert de er klar. Cool

så glæd dig