Jeg var inviteret til byen Paamiut, for at lave et stoftrykkursus. Kurset havde ti deltagere, og de var utroligt motiveret, og kom virkelig i flow. Start slideshov, så du også får billedeteksten med.

Over denne tur, har jeg skrevet en lille storytelling, som både fortæller om da jeg var i Paamiut, og da jeg fem år tidligere var i Illulisat. E-bogen har meget fagligt stof, så den kan både bruges til hygge, eller til undervisning.

E-bog En storytelling om Grønland til en pris 50 kr.

     

Jeg laver tekstiltryk kursus, eller kommer gerne og holder foredrag om mine ture til Grønland. Pris afhænger af deltagere.

Du kan se alle udgivelser på Saxo.com her 

 
Hvis du tænker, at du gerne vil høre om mulighederne for workshop, kursus eller foredrag, kan du kontakte mig for at høre nærmere.

Maybritt Laisbo

Mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

Tlf; 40833813

Kreativ tid findes også på Facebook

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:41

Hejsa
Vil gerne prøve at brodere en Amazone bil på en pude. Der er så vidt. Jeg kan se både en grøn og en mørkerød, hvad er forskellen på selve mønstret?

...
26.02 | 11:23

hej jeg vil gerne lave et broderi efter et billed kan du fortælle mig hvordan jeg ska forholde mig for vil jerne i gang med det venlig hilsen sanne :-=

...
01.02 | 17:32

Hej

Jeg vil gerne lav broderi med jeg kan ikke find eller kan jeg ikke fået broderi. kan i sendt til mig.
Elisa Berthelsen postbox 172 3940 Paamiut

...
26.01 | 23:06

Hej ved du hvor man kan købe opskrift på den kræve grøndlænder går med har ledt i mange år flot hjemme sige tak for kigget

...
Du kan lide denne side